Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

RelatieTherapie Praktijk Face The Truth Amstelveen 

waar mijn HOOFD weer leert samenwerken met mijn HARTEen (H) eerlijke, liefdevolle & stabiele relatie  leren opbouwen met jezelf
De basis voor een gezond, blij, innerlijk vrij en gelukkig leven.

voor (HSP) mannen, vrouwen en kinderen

Blog

Blog

BLOG: Praktijk Face The Truth Amstelveen. Help!? Sonja! Ik word GEPEST! ( Kleine jongen 8 jaar).

Posted on February 13, 2016 at 8:25 AM

 

 Komt een dappere jongen bij de Therapeut ( 8 jaar)

 

Help Sonja?! Ik word GEPEST!


 

 

 

Goedemorgen! met Sonja de Heer van Praktijk Face The Truth Amstelveen.

 

Goedemorgen klinkt een aller aardigste vrouwen stem door de telefoon. Graag zou ik Uw hulp vragen voor mijn zoon. Ik heb het gevoel dat hij gepest wordt op school en hij doet net of hem dat niet deert.

 

Toch merken wij thuis dat hij vaak boos is op ons en dat hij zich dan terugtrekt op zijn kamer. Als ik dan vraag wat er aan de hand is dat zegt hij dat ik niet zo moet zeuren aan zijn hoofd. Dan wilt hij met rust gelaten worden. En dat hij het zelf wel oplost.

 

Maar ik voel dat hij niet lekker gaat op school. Dat vind ik echt rot en zielig voor hem. De juf zegt ook steeds dat hij onrustig is in de klas en dat hij snel afgeleid is en zijn gedachten dus niet bij de les heeft. Ze zegt dat hij druk doet en afwezig is.

 

Ik weet niet meer hoe ik hem kan helpen? Lees hier verder.......

 

Categories: None