RelatieTherapie Praktijk Face The Truth Amstelveen 

draait om jezelf leren ZIJN in relatie tot je partner, kind,

familie, vrienden & werk. Een goede relatie begint altijd bij jezelf.

Het "WARE' Gezicht achter het MASKER

De oplossing voor Hoog Sensitieve Personen die kampen met "verstoord" gedrag en welzijn

Psychologische & spirituele boeken, teksten die ik las & lees.

Ik ben gek op het lezen van inspirerende boeken met psychologische & spirituele achtergrond. Dit alles bracht mij verder in mijn zoektocht "naar de Waarheid". Welke niet over anderen ging maar over mijzelf.

Ik heb in mijn website ook gebruik gemaakt van citaten van de voor mij inspirerende teksten, van bekende en onbekende schrijvers, welke mij zelf veel inzicht gaven en hielpen in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Hopelijk zullen deze citaten uit de verschillende onderstaande boeken, bronnen jou ook inspireren tot meer inzicht en groei. Een greep uit de wereldse wijsheden welke mij wakker schudde en opnieuw naar mijzelf lieten kijken en in mijzelf lieten geloven. Tevens wil ik alle wijze lieve mannen, vrouwen en kinderen bedanken die op mijn pad kwamen om mij steeds dichter bij de "Waarheid over mijzelf"te brengen vanuit hun liefde voor mij, uit heel mijn hart bedanken. Ook als ik kritiek, afwijzing, ongeloof & weerstand kreeg haalde dit werkelijk het beste in mij naar boven. Het deed pijn maar het bracht mij dieper en dichter bij mijn "Ware Hart". Het maakte mij uiteindelijk altijd sterker en liefdevoller naar mijzelf. Diep in mijn hart heb ik altijd geweten welke kracht ik heb in mijn hart. Maar ik wilde dat mijn familie en dus de buitenwereld mij zou begrijpen en geloven en accepteren. Echter wat ik heb geleerd is dat ik juist door die tegenstand leerde, diep diep in mijzelf en mijn gevoel te geloven. Een onvoorwaardelijke liefde zit in mijn hart maar ook een schat aan kennis waar ik alleen maar steeds meer naar opzoek ging omdat mijn omgeving dit ontkende en belachelijk maakte. Diep van binnen heb ik altijd geweten dat er een diepe waarheid in mijn hart schuilt die anderen zal helpen de weg terug te vinden naar hun eigen hart/kracht.

Niet ontkennen en weerstand leveren uit Angst, maar onderzoeken en verdiepen. Niet buiten onszelf, maar diep in ons zelf schuilt onze kracht, liefde, vrede en vreugde zo zacht. En al mijn emoties wezen mij de weg terug naar huis. Terug naar mijn eigen onafhankelijke Geest, Spirit, wijsheid, kennis van het hart/gevoelens en emoties. Mijn grootste lijden en valkuil werd mijn grootste kracht en talent. Van vallen naar opstaan. Van Lijden naar Leiden.

De langste weg is die van je verstand naar je hart. En iedere dag groei je weer dichter naar jezelf toe en naar je eigen krachtige maar o zo kwetsbare hart. Leven is groeien en spelenderwijs leren.WE gewoon Mens te mogen ZIJN. 

Als je niet ECHT van jezelf houdt: kun je ook niet ECHT onvoorwaardelijk van een ander Houden. 

Schrijvers die mij aanspreken en de boeken die ik oa las vind je hieronder:

Met veel dank aan de volgende wijze schrijvers, columnisten en informatiebronnen: voor het delen van hun kennis en wijsheid. ( We zijn allen één en levert ieder zijn unieke bijdrage aan dat Geheel-Leven).

Paulo Coelho: De Alchemist, de Zahir. Eckhart Tolle: De kracht van het Nu & Een nieuwe Aarde, Brandon Bays: De helende Reis, De helende Reis voor kinderen, Vrijheid is. Neale Donald Walsch: Een ongewoon gesprek met God, een nieuw gesprek met God, een ander gesprek met God, een derde gesprek met God, Byron Katie: Ik heb je liefde nodig is dat waar? 4 vragen die je leven veranderen. Over ouders en kinderen, Joyce Meyer: Strijd in je denken, Stephan Covey: De 7 eigenschappen van effectief Leiderschap,Sean Covey: De 7 eigenschappen voor Happy Kids./Happy Family. Dr. Roger Cole: Healing Heart & Soul, Elaine N.Aron: Hoog sensitieve personen, Hoog sensitieve personen in de liefde, Hoog sensitiveit als Kracht, Hoogsensitieve kinderen. Ton van Gelder & Viona Vos: de lachende Boeddha, Louise L.Hay: Je kunt je leven helen, Deepack Chopra: De ziel van Leiderschap, Het boek der geheimen, Leven in Liefde, de spirituele wetten van succes, Liefde is een kunst. Willem de Ridder: Spiegelogie. Rhonda Behrne: The Secret. Jane Howard: Contact met de Engelen, Jan Kersschot: Het is zoals het is. Dr. Joseph Murphy: de weg naar een rijker leven. lem. Philip C. McGraw: Dr. Phil: Leef voor jezelf, stap voor stap naar geluk van binnenuit. Wees slim in de liefde. Wayne W. Dyer: Niet morgen maar Nu. Ben Claessens: Licht op relaties, balans tussen individue & samenleving. Barbel Morh: Bestellingen bji het Universum, de kunst van het krijgen. Elizabeth Mapstone: Geniet van het leven en maak je dromen waar. Debbie Ford: Licht op jouw Schaduw. Keith Ablow: Wees Eerlijk naar Jezelf. De kracht van zelfinzicht. Toon Hermans: Delf mijn gezicht op maak mij mooi (gedicht). Janita Venema: Het Fluisterkind, Methode Present Child Francine Oomen: Hoe overleef ik mijn ouder(s)!Hoe overleef ik......(serie). Henri Nouwen: Thuiskomen. Meester Kanamori: Levenslessen van meester Kanamori. Hans Stolp: de Levensopdracht van nieuwe tijdskinderen. Harm Wagenmakers: Jamie....eenzaaam kind in een nieuwe tijd. Maitreyi D. Piontek, De tao van de Vrouw, energie werk, zelfgenezing, seksualiteit.

John Maeda: The Laws of Simplicity. Ben Bos: Alles is één. Dan Millman: de weg van de vreedzame krijger. De twaalf poorten naar de ziel. Osho: The Path of Meditation. Inga Teekens: De kunst van communiceren. Dadi Janki: Companion of God. Ingrid Dijkstra: Familie opstellingen met kinderen en jongeren. Kind & Famiielot: Het gedrag van kinderen begrijpen vanuit systemisch perspectief. J. Krishnamurti: Laat het verleden los. De Bijbel: het nieuwe Testament: de geboorte van Jezus. De mensenzoon. Jude Currivan: Het 8 e Chakra - De transformerende kracht van het Universele Hart. Ruediger Het Geheim van je hartmagneet. Eben Alexander: Na dit Leven!